Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@14:49:09 GMT

بعد از اهواز نوبت کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۵۵۴۹۹

بعد از اهواز نوبت کجاست؟

سعید شعرباف در یادداشتی به تحلیل و چرایی حادثه تروریستی اهواز و اهداف دشمنان در به راه انداختن چنین حملاتی پرداخته است که در ادامه آنرا می خوانید.

گروه سیاسی قدس‌آنلاین- شبکه به هم پیوسته دشمن، با تجربه گرفتن از بسیاری از شکست‌هایی که در طول این ۴۰ سال از مردم ایران خورده و با تمام توان نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود برای به زانو درآوردن اراده ما به میدان آمده و در این مسیر، از نیروهای نظامی آموزش دیده عبری-عربی تا دیپلمات‌های اقتصاد خوانده وزارت خزانه‌داری آمریکا را به صف کرده است، به‌این امید که این بار بتواند انتقام تمام منافعی که در طول این سال‌ها به واسطه صدور انقلاب در این منطقه و در سطح جهان از دست داده از محور اصلی مقاومت یعنی مردم ایران بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بدیهی است که در شرایط جنگی، اولین گام، تشخیص اطلاعاتی دقیق از نقاط ضعف و قوت جبهه خودی و البته جبهه مقابل است و بدیهی‌تر از آن، تشخیص اصل واقع شدن در یک عرصه جنگی است! شاید اولین گام مؤثر در فضای عمومی کشور، تشریح ساده و البته همدلانه شرایط جدید کشور برای مردم است و آرایش متناسب با این شرایط در میان مسئولان دولتی. آرایشی که رؤسای سه قوه و بسیاری از رده‌های میانی مدیریتی در کشور، یا بدرستی متوجه آن نشده‌اند! و یا نمی‌خواهند متوجه آن بشوند! دشمن، هوشمندانه، میدان جغرافیای جنگ را تغییر داده و از یک الگوی غیرمتمرکز برای ضربه به منافع جمهوری اسلامی تبعیت می‌کند. اگر توزیع جغرافیایی قومیت‌های ایرانی (فارس، ترک، کرد، بلوچ، عرب و ترکیبات آن‌ها) را در یک نقشه، توزیع فضایی مذاهب و نحله‌های فکری موجود در ایران (شیعه؛ سنی، صوفی؛ زرتشتی مسلک‌ها و نظایر آن) را در نقشه دوم و توزیع جغرافیایی شاخص‌های مرتبط با توسعه انسانی و برخورداری از فرصت‌های اقتصادی را در نقشه سوم رسم کنیم، و این سه نقشه را همچون سه لایه مختلف تحلیلی روی یکدیگر قرار دهیم، مشخص خواهد شد که تمرکز اصلی نسل جدید تهدیدات امنیتی دشمنان بوضوح، بر مناطقی قرار گرفته که علاوه بر دارابودن جمعیت بالای انسانی، دارای تمایز قومیتی و مذهبی واضح با قومیت و مذهب رسمی کشور باشند و درکنار این تمایزها، وضعیت نامناسبی هم به لحاظ شاخص‌های عدالت و توسعه انسانی داشته باشند. درواقع دشمن بنادارد با تمسک به زمینه‌های موجود برای واگرایی‌های قومی و مذهبی در مناطقی که وضعیت نابسامانی از حیث شاخص‌های عدالت توزیعی دارند، این نقاط را آغازگر ضربه به جبهه انقلاب قرار دهد و باید اذعان کرد که راهبرد هوشمندانه‌ای را در مقایسه با الگوی متمرکز و کاملاً نخبه‌گرای گذشته، اتخاذ کرده است. منطقه عرب‌نشین خوزستان، منطقه کردنشین غرب کشور، منطقه بلوچ‌نشین شرق کشور و احتمالاً لکه‌های جمعیتی کوچکی مثل منطقه صوفی‌نشین جنوب خراسان و برخی مناطق ترک‌نشین مرزهای غربی کشور و نظایرآن، به دلیل همبستگی بالا با شرایط مذکور، مستعد این اقدام‌ها هستند و شاید انتظار چنین ناامنی‌هایی را در چنین مناطقی هم باید داشت. در مقیاس‌های کوچک‌تر و در ابعاد یک شهر هم، این الگو، مناطقی را هدف می‌گیرد که همین سه ویژگی را داشته باشند و قاعدتاً حاشیه کلانشهرهایی مثل اهواز، مشهد و تهران... از این قبیل خواهند بود.
واضح است که دشمن، اهدافش را بر نقاط ضعف داخلی ما بنا کرده و به تعبیر عامیانه به دنبال نشستن بر روی زخم‌هاست. عزمش را نیز برای فعالیت در این نقاط جزم کرده و قاعدتاً برای مقابله در جبهه خودی هم به پاسخی فراتر از ارسال چند موشک به مواضع مهاجمان نیاز دارد. اگر تکثر قومیتی و مذهبی را یک فرصت و عامل غیرقابل حذف در این کشور بدانیم (که همین گونه هم هست)، و اگر بدرستی به فرصت‌های عظیم موجود در این مناطق از حیث توسعه انسانی و اقتصادی باور داشته باشیم، راهی جز بالابردن شاخص‌های برخورداری از فرصت‌ها و عدالت اجتماعی در این مناطق، برای جلوگیری از بحران امنیتی، باقی نمی‌ماند و این آن فتح الفتوحی است که باید جوانان انقلابی همان مناطق، بویژه خواص و مدیران میانی به آن وارد شوند تا زمینه این ترقه بازی‌ها، برای همیشه از بین برود. ان شاء الله.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد جامع بیان کرد: ساخت این دیوار حائل از آبان ماه سال گذشته با هدف رفاه حال شهروندان و جلوگیری از بروز حوادث احتمالی به ویژه ریزش سنگ هنگام باران آغاز و در آینده نزدیک به پایان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه ساخت دیوار حائل خیابان چهار شهید خالدی به روش سنگچین به ارتفاع ۲ متر انجام خواهد شد ابراز امیدواری کرد: با ساخت پارک محله‌ای توسط شهرداری در امتداد دیوار حائل، این طرح هر چه سریع‌تر تکمیل شود.

معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان در خصوص جابه جایی ساکنین این منطقه (منبع آب اهواز) برای جلوگیری از خطرات احتمالی گفت: ساخت واحد مسکونی برای بخشی از ساکنین این منطقه بر عهده راه و شهرسازی است.

وی افزود: در این راستا کار ساخت حدود ۲۳۰ واحد برای جابه جایی ساکنین منطقه منبع آب در دست اجرا قرار گرفت و اکنون پیشرفت فیزیکی این واحد‌ها بیش از ۷۰ درصد است.

محله "منبع آب" یکی از مناطق حاشیه نشین در شهر اهواز است؛ این منطقه هرچند در حاشیه شهر قرار ندارد، اما با توجه به ساختار منازل مسکونی و معضلات آن به عنوان یکی از مناطق حاشیه‌نشین اهواز به شمار می‌آید.

 

دیگر خبرها

  • مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • سفرنامه| مسیر بی بازگشت به ریگ جن!/ مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • لشکر پیروز ۲۵ کربلا در جبهه مقاومت درخشیده است
  • باید فورا در غزه آتش‌ بس برقرار شود
  • فعالیت سامانه بارشی فعال در خوزستان از چهارشنبه
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است